Tel 21 37 98 08 

Kirkegata 11 

2000 Lillestrøm 

© 2018 by Sometimes Pole Studio AS. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Lillestrøm Kultursenter
10 November 2018

Konkurransen

22 september 
2018
Søknadsfrist

Det er med glede at vi kan invitere til Norges første poledance konkurranse for amatører! Denne konkurransen er for nybakte poletalenter på alle nivåer. Her kan du dele kunstene dine og konkurrere om ditt kanskje aller første trofé? I denne konkurransen fokuseres det like mye på poleteknikk som kreativitet og tema, så vi gleder oss til å se mange ulike og unike opptredener. 

 

Konkurransen er delt opp i 3 kategorier, og er åpen for alle hobby-polere. Rockstar er for deg som er helt fersk, og det forventes ikke at du utfører triks som er opp-ned eller bruker hele høyden på stangen. Shooting star er for deg som har polet en stund og er komfortabel med de grunnleggende opp-ned triksene. Her forventes det at du bruker mer av høyden på stangen og viser en variert rutine. Starfish er for deg som har jobbet deg opp gode polekunnskaper, men ikke er er en profesjonell poleartist/-utøver.

Det er 2 frister for denne konkurransen. Det vil bli valgt ut 5 finalister til hver kategori ved første frist og 5 finalister i hver kategori ved andre og siste frist. 

1. frist er 22 august og 2. og siste frist er 22. september. 

 

Reglement 

Her kan du se reglene for konkurransen. Det er viktig at du setter deg godt inn i reglene, og det er ditt ansvar som deltaker at du har forstått og følger disse. NB! Det er egne regler for videosøknad og for selve konkurransen. I tillegg til reglene finner du her mer info om kategoriene og du kan se hvordan dommerskjemet vil se ut. Det er mulig det blir gjort mindre justeringer av reglene og dommerskjemaet, i så fall vil alle deltakere få tilsendt oppdaterte regler etter søknadsfristen.

 
 

Påmelding

For å søke deg til denne konkurransen må du sende inn en video (se regler for videosøknad over), og det må betales et søknadsgebyr på 500 kr. Ved par eller flere deltakere, gjelder en søknadsavgift per person. Når video er laget og søknadsgebyret er betalt, fyller du ut søknadskjema under. Inkludert i søknaden skal det være en kort beskrivelse av hva du tenker å fremføre på scenen. 

10 November 

Søknadsfrist er over. Kjøp billett og bli med å se!

 

Dommere

Her ser du en oversikt over dommerne for Rising Stars 2017. Årets dommere vil bli annonsert i løpet av sommeren.

Sponsorer

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now